ارزیابی مهاجرت
ویزای کانادا چیست؟

ویزای کانادا چیست؟

کانادا یکی از بهترین مقاصد مهاجرتی در دنیا است که سالانه افراد زیادی از سراسر دنیا از جمله کشورمان ایران آن را برای مهاجرت دائم و موقت انتخاب می‌کنند. آمارها نشان می‌دهد حدود 423هزار نفر ایرانی ساکن کانادا هستند که خود نشان دهنده محبوبیت این کشور برای ایرانیان است. برای مهاجرت به کانادا شما نیاز به اخذ ویزا دارید. مانند هر کشور دیگر ویزای کانادا نیز انواع مختلفی دارد تا افراد بتوانند متناسب با شرایط خود یکی از انواع ویزا را انتخاب کرده و به این کشور مهاجرت کنند. اگر شما نیز اطلاع کمی راجع به انواع ویزا کانادا دارید، با ما همراه شوید تا در این مطلب بیشتر با انواع روش‌های مهاجرت به این کشور، شرایط و مدارک مورد نیاز آن آشنا شویم.

چرا به کانادا مهاجرت کنیم؟

  • همانطور که در بخش مقدمه نیز اشاره شد، کانادا یک مقصد مناسب و عالی برای مهاجرت است. آمارها نشان می‌دهد در سال 2022 تعداد 492 هزار و 984 نفر به این کشور مهاجرت کرده‌اند. اما چه عواملی این کشور را به یک قطب مهاجرتی در دنیا تبدیل کرده است؟
  • کانادا یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است.
  • کیفیت زندگی در این کشور بسیار بالا است.
  • شهروندان کانادایی تحت پوشش مراقبت سلامت همگانی قرار دارند.
  • اقتصاد کانادا پیشرفته بوده و به طور مداوم حرکت رو به جلو دارد.
  • این کشور پذیرای مهاجران با فرهنگ‌های مختلف است.
  • سطح تحصیل در آن بالا بوده و یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی است.
  • مناظر دیدنی و جاذبه‌های گردشگری بسیار دارد.
  • بازار کار در آن در حال توسعه است.

ویزای کانادا چیست و به چند دسته تقسیم بندی می‌شود؟

ویزای کانادا برچسبی است که بر روی پاسپورت افراد الصاق شده و به آن‌ها اجازه ورود به خاک این کشور را می‌دهد. با اخذ ویزا افراد می‌توانند به صورت قانونی وارد این کشور شده و در آن موقت یا دائم ساکن شوند. لازم به ذکر است که شهروندان برخی کشورها برای ورود به کانادا نیاز به ویزا ندارند اما شهروندان بیش از 148 کشور از جمله ایران برای ورود به این کشور باید ویزای کانادا دریافت کنند. ویزای کانادا در حالت کلی به دو دسته ویزای موقت و ویزای دائم تقسیم بندی می‌شود.

همانطور که از نام هر دو ویزا مشخص است، در ویزای موقت فرد می‌تواند برای زمان موقت و مشخصی در کانادا اقامت داشته و به تحصیل، کار یا تفریح بپردازد. در صورتی که ویزای دائم به فرد امکان اقامت همیشگی در این کشور را می‌دهد. هر دو ویزا انواع مختلفی دارند که در ادامه با آن‌ها بیشتر آشنا خواهیم شد.

مد نظر داشته باشید با دانش و آگاهی کارشناسان کارت سبز میتوانید مسیر اخذ ویزای کانادا را با موفقیت و در زمان کوتاه طی کنید.

انواع ویزای موقت کانادا

مدت زمان اقامت فرد با استفاده این ویزا توسط سفارت کانادا تعیین می‌شود. در حالت کلی مدت اقامت موقت در این کشور 10 سال است که معمولا اعتبار آن به مدت زمان اعتبار پاسپورت فرد وابسته است. ویزای موقت کانادا می‌تواند به صورت یک بار ورود Single یا چند بار ورود Multiple ارائه شود. در ویزای مالتی فرد می‌تواند هرچند بار به خاک کانادا وارد شده و از آن خارج شود، در صورتی که با ویزای یک بار ورود شخص تنها اجازه یک بار وارد شدن به کانادا را دارد و پس از خروج از کشور برای ورود مجدد نیاز به اخذ ویزا دارد.

ویزای کار کانادا

ویزای کاری برای افرادی صادر می‌شود که به عنوان نیروی کار وارد کانادا می‌شوند. افراد می‌توانند از سه روش برای اخذ ویزای کار کانادا اقدام کنند.

ویزای جاب آفر Job Offer Visa

برای اخذ این ویزا شخص باید یک پیشنهاد شغلی از طرف یک کارفرما یا شرکت کانادایی داشته باشد. این دعوت نامه براساس مهارت، تجربه و تخصص فرد صادر شده و شخص الزاما باید در موقعیت شغلی جاب آفر مشغول به کار شود، در غیر این صورت ویزای کاری او باطل خواهد شد. در صورتی که قرارداد کاری شما رو به اتمام بوده یا به هر دلیل بخواهید شغل خود را عوض کنید، باید قبل از پایان مدت قرارداد کاری با جای دیگری وارد مذاکره شده و قرارداد کاری جدیدی انعقاد کنید. سپس به اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرده و موضوع را اطلاع دهید.

ویزای کار تخصصی Skilled Worker

این ویزا ابتدا به صورت یک ویزای موقت دو ساله برای افراد صادر می‌شود. افرادی که برای این نوع ویزا درخواست می‌دهند باید تجربه، سابقه و تخصص بالایی در حوزه کاری خود داشته باشند. نکته مهم آن که در صورت اتمام اعتبار این ویزا شخص می‌تواند آن را تمدید کند.

ویزای کار باز یا Open Work Permit

این ویزا نیز ابتدا به صورت موقت و دو ساله برای افراد صادر شده و فرد می‌تواند پس از پایان اعتبار برای تمدید آن اقدام کند. نکته قابل توجه آن که این ویزا مخصوص به کار خاصی نبوده و شخص آزاد است هر کار قانونی در کانادا انجام دهد.

ویزای تجاری کانادا

یکی دیگر از انواع ویزای موقت کانادا ویزای تجاری است که به دو دسته تقسیم بندی می‌شود.

ویزای بازدید تجاری ویزایی است که اشخاص برای برای بازدید از یک نمایشگاه یا همایش یا شرکت در یک جلسه کاری تجاری دریافت می‌کنند.

ویزای توریستی تجاری ویزایی است که از سفر به کانادا اهداف تجاری دارد. یعنی بخواهد در سفر خود بازار کار و اقتصاد کانادا را مورد ارزیابی قرار داده تا در آن سرمایه گذاری کند.

ویزای کسب و کار کانادا

بسیاری از افراد این ویزا را با ویزای کاری کانادا اشتباه می‌گیرند اما این دو ویزا کاملا با یکدیگر متفاوت هستند. این ویزا به معنای اجازه کار در کانادا نیست و افراد برای انجام معاملات تجاری یا اخذ قراردادهای بین المللی با اخذ این ویزا به کانادا وارد می‌شوند. مدت اعتبار این ویزا شش ماه است.

ویزای-کاری-کانادا

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی یکی از انواع ویزای موقت این کشور است که به اهداف مختلفی مانند تفریح، بازدید از دوستان و خانواده، شرکت در همایش‌ها و فستیوال‌ها برای افراد صادر می‌شود. افراد با اخذ این این ویزا می‌توانند تا شش ماه بدون فاصله در این کشور اقامت داشته باشند.

ویزای توریستی کانادا

سوپر ویزای کانادا

این ویزا مخصوص به والدینی است که فرزندان آن‌ها در کانادا زندگی می‌کنند. در سال 2011 دولت کانادا قانونی را تصویب کرد تا ورود والدینی که فرزند آن‌ها در کانادا زندگی می‌کند، به این کشور ساده‌تر شود.

ویزای اهدای اعضای بدن

در صورتی که فردی قصد اهدای یکی از اعضای بدن خود را داشته باشد، می‌تواند در زمان کوتاهی ویزای اهدای اعضای بدن را دریافت کرده و به کشور کانادا به صورت موقت وارد شود.

ویزای تولد فرزند

اخذ ویزای دائم و شهروندی در هر کشور می‌تواند تابع دو قانون خون یا خاک باشد. ویزای خون برای افرادی صادر می‌شود که پدر شخص اقامت دائم کشور مورد نظر را داشته باشد. ویزای خاک نیز برای افرادی صادر می‌شود که در کشور مورد نظر متولد شده باشند حتی اگر والدین کودک هیچ کدام شهروند کشور نباشند. از این رو بسیاری از افراد برای تولد فرزند خود به کانادا سفر می‌کنند که برای این سفر ویزای موقت تولد فرزند دریافت خواهند کرد. با تولد کودک در کاناد او شهروند کانادا شناخته شده و بدون ویزا می‌تواند در این کشور زندگی کرده و از حقوق شهروندی بهره مند شود.

ویزای تولد کانادا

ویزای محرمانه کانادا

این ویزا تنها برای افرادی صادر می‌شود که از رتبه بالایی برخوردار بوده و پست دولتی مهمی دارند. این افراد احتمالا با توجه به موقعیت کاری خود نمی‌توانند ویزای دیپلماتیک دریافت کنند. مدت اعتبار این ویزا برای چند بار ورود سه سال است اما شخص نمی‌تواند به طور پیوسته بیش از شش ماه در کانادا اقامت داشته باشد.

ویزای مطالعاتی کانادا

این ویزا به دو دسته تقسیم بندی می‌شود.

ویزای مطالعاتی به دانشجویان، محققان و دانشمندان واجد شرایطی داده می‌شود تا در یک دانشگاه یا موسسه علمی به تبادل اطلاعات و دانش با همرده‌های کانادایی بپردازند.

ویزای فرصت مطالعاتی به دانشجویان مقاطع بالاتر مانند دکتری داده می‌شود، تا فرد در رشته تخصصی خود به کسب دانش، انجام آزمایش یا ثبت اختراع بپردازد.

ویزای همراه کانادا

یکی دیگر از انواع ویزای موقت کانادا ویزای همراه است. این ویزا برای اعضای خانواده افرادی که فرزند، همسر یا والدین آن‌ها اقامت موقت یا دائم کانادا را دارد، صادر می‌شود. پس از ورود به این کشور با استفاده از ویزای همراه افراد می‌توانند برای اخذ انواع دیگر ویزا مانند ویزای کاری اقدام کنند.

ویزای پژوهشی کانادا

این ویزا تا حد زیادی مشابه ویزای مطالعاتی کانادا است که فرد برای افزایش بار علمی خود به این کشور مهاجرت می‌کند. تفاوت این ویزا با ویزای مطالعاتی آن است که در ویزای مطالعاتی شخص حتما باید از طریق دانشگاه و مدرک دانشگاهی برای اخذ ویزا اقدام کند اما در ویزای پژوهشی اشخاص در زمینه‌های مختلف هنری، ورزشی، علمی، فنی و غیره که تخصص، تجربه و مهارت کافی دارند می‌توانند بدون نیاز به دانشگاه و موسسه آموزشی برای اخذ این ویزا اقدام کنند.

ویزای تحصیلی دانش آموزی

از آن جا که والدین دانش آموزان پس از اخد ویزای دانش آموزی می‌توانند با اخذ ویزای همراه به این کشور مهاجرت کنند، ویزای تحصیلی یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به این کشور به شمار می‌رود. این ویزا برای افراد 5 تا 18 سال برای تحصیل در مدارس کانادایی صادر می‌شود.

ویزای دانشگاهی

ویزای دانشگاهی یکی از بهترین انواع ویزای موقت کانادا است که هر ساله افراد زیادی از سراسر دنیا آن را دریافت می‌کنند. با توجه به سطح بالای علم در دانشگاه‌های این کشور افراد از سراسر دنیا در صورت داشتن شرایط مورد نیاز می‌توانند در مقاطع مختلف لیسانس تا فوق دکتری در یکی از دانشگاه‌های کانادا مشغول به تحصیل شوند. اعضای درجه یک خانواده می‌توانند با اخذ ویزای همراه نیز به کانادا مهاجرت کنند. افراد با ویزای دانشگاهی هفته‌ای 20 تا 40 ساعت نیز اجازه کار دارند تا بتوانند هزینه‌های زندگی خود را مدیریت کنند.

ویزای تحصیلی کانادا

انواع ویزای دائم کانادا

افرادی که قصد اقامت دائم در کانادا دارند باید نسبت به اخذ ویزای دائم این کشور اقدام کنند. این ویزا نیز مانند ویزای موقت انواع مختلفی دارد.

ویزای سرمایه گذاری کانادا

این ویزا که به ویزای طلایی کانادا معروف است، برای جذب سرمایه‌های خارجی به افراد داده می‌شود. در حال حاضر تنها چندین کشور در دنیا به سرمایه گذاران خارجی اجازه اقامت می‌دهند که کانادا نیز یکی از آن‌ها است. این ویزا برای افرادی صادر می‌شود که قصد دارند به صورت شخصی در کانادا کسب و کاری را راه اندازی کرده، سهام شرکت‌های کانادایی را خریداری کرده یا قصد سرمایه گذاری در بانک‌ها را داشته باشند. حداقل میزان سرمایه گذاری برای دریافت این ویزای کانادا 300 هزار دلار است.

ویزای استارت آپ کانادا

یکی از انواع دیگر اخذ اقامت دائم کانادا از طریق ویزای استارت آپ است. این ویزا را می‌توان زیر مجموعه ویزای تجاری کانادا در نظر گرفت. در صورتی که ایده کارآفرینی فرد جذاب و قابل اعتماد باشد، برخی شرکت‌های کانادایی به عنوان اسپانسر از طرح شما حمایت خواهند کرد. سازمان‌های مشخصی برای اسپانسر شدن در طرح‌های استارت آپ در کانادا وجود دارد که می‌توانید طرح کلی خود را برای آن‌ها فرستاده و آن‌ها را متقاعد کنید که از ایده شما حمایت کنند. در صورتی که خود سرمایه کافی برای پیاده سازی ایده خود را داشته باشید، نیازی به حمایت این شرکت‌ها ندارید.

ویزای مهاجرت استانی کانادا

یکی از روش‌های سریع برای اخذ ویزای دائم کانادا، ویزای مهاجرت استانی است. در این طرح هر استان کانادا با توجه به نیازمندی‌های خود شرایطی را برای ورود مهاجر اعلام می‌کند. شخصی که از این طریق به کانادا وارد می‌شود باید تنها در استان مورد نظر مشغول به کار و زندگی شود. مهارت، تحصیلات و تجربه کافی از جمله شروط مورد نیاز برای اخذ این ویزای کانادا خواهد بود.

ویزای اسپانسرشیپ کانادا

این ویزا به افرادی که در کانادا وضعیت اقامت قانونی داشته و تمکن مالی قابل قبولی دارند، اجازه می‌دهد یکی از آشنایان یا اعضای خانواده خود را به کانادا دعوت کنند. در این صورت شخص حامی مالی باید اثبات کند که شخص برای زندگی در کانادا نیاز به حمایت مالی دولت نداشته و توسط اسپانسر خود به طور کامل تامین است.

نحوه مهاجرت به کانادا

هر کدام از انواع ویزای معرفی شده در بالا شرایط و مدارکی نیاز دارد که باید مطمئن شوید که آن‌ها را دارید تا بتوانید به شکلی مطمئن نسبت به اخذ ویزای کانادا اقدام کنید. مراحل کلی زیر به شما دید واضح‌تری برای نحوه مهاجرت به این کشور خواهد داد.

  • با توجه به شرایط خود بهترین روش مهاجرت و اخذ ویزای کانادا را انتخاب کنید.
  • مدارک مورد نیاز در هر روش را تهیه و ترجمه کنید.
  • وارد سایت اداره مهاجرت کانادا شوید، برنامه مهاجرتی خود را انتخاب کرده و یک اکانت آنلاین بسازید.
  • به سوالات پاسخ داده و فرم‌ها را پر کرده و مدارک مورد نیاز را بارگذاری کنید.
  • هزینه‌های درخواستی را پرداخت کنید.
  • اگر طی ده سال گذشته انگشت نگاری انجام نداده‌اید، از یکی از مراکز VAC در یکی از کشورهای همایسه وقت رزرو کرده و انگشت نگاری کانادا را انجام دهید.
  • پورتال خود را به طور مرتب چک کنید تا در صورت وجود نواقص مدارک و اطلاعات کارهای لازم را انجام دهید.
  • در صورت تایید پاس ریکوئست خواهید شد. در این مرحله باید برای درج لیبل ویزا پاسپورت خود را به سفارت کانادا ارسال کرده و مراحل پیکاپ ویزا را انجام دهید.

how-apply-canada-visa

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا

همانطور که در بخش‌های بالا نیز اشاره شد، هرکدام از روش‌های اخذ ویزای کانادا مدارک مورد نیاز خاص خود را دارد، اما برخی مدارک در تمامی روش‌ها الزامی و یکسان است. از جمله این مدارک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • مدارک شناسایی شامل کارت ملی، شناسنامه، پاسپورت
  • ترجمه سند ازدواج در صورت وجود
  • مدارک تحصیلی و ریز نمرات
  • نامه‌های شغلی در صورت نیاز
  • تمکن مالی
  • عدم سو پیشینه
  • نامه‌های شغلی
  • سوابق بیمه در صورت نیاز
  • ارائه برنامه مهاجرت
  • مدرک زبان معتبر

هزینه ویزای کانادا چقدر است؟

هزینه ویزا کانادا نیز با توجه به نوع آن متفاوت است. برای مثال هزینه ویزای توریستی یا سوپر ویزا حدود 100 دلار و هزینه ویزای تجربه کانادایی 1040 دلار کانادایی است.

هزینه ویزای کانادا

مهاجرت به کانادا چقدر زمان می‌برد؟

پاسخ به این سوال نیز با توجه به نوع ویزا و نوع مهاجرت متفاوت خواهد بود. برای مثال ویزای توریستی حداکثر ظرف 120 روز آماده شده اما ویزای کاری حداقل 8 ماه زمان نیاز دارد.

آسان ترین روش مهاجرت به کانادا چیست؟

آسان‌ترین روش مهاجرت به کانادا با توجه به شرایط هر کس متفاوت خواهد بود، اما در حالت کلی ویزای تحصیلی و ویزای اسپانسرشیپ از دیگر روش‌های ویزا ساده‌تر دریافت خواهد شد.

مزایا اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا برای شما دارای یک سری امتیازات می‌باشد. در ادامه به بررسی امتیازات ویزای تحصیلی، توریستی و کاری کانادا می‌پردازیم:

مزایا ویزای توریستی کانادا

۱. ورود بدون محدودیت: با ویزای توریستی کانادا می‌توانید بدون محدودیت به این کشور وارد شوید. منظور از محدودیت، تعداد دفعات ورود به خاک کانادا می‌باشد.

۲. ورود از کلیه مرزها: دارندگان ویزای توریستی کانادا می‌توانند از تمامی مرزهای زمینی و هوایی وارد این کشور شوند.

۳. اقامت طولانی مدت: هر باری که با ویزای توریستی وارد کانادا می‌شوید، می‌توانید تا ۶ ماه اقامت داشته باشید.

۴. امکان اقامت مجدد بدون فاصله زمانی: هر زمان که ۶ ماه اقامت شما به پایان برسد، نیازی به خروج طولانی مدت نیست. شما برای اقامت ۶ ماه بعدی خود می‌توانید فقط چند ساعت از خاک کانادا خارج شوید.

۵. امکان ورود به ۲۵ کشور بدون نیاز به اخذ ویزا: کانادا، انگلیس (به صورت ترانزیت)، مکزیک، کاستاریکا، پاناما، آنتیگوا، کوبا، دومینیکن، مراکش و عمان از جمله کشورهایی هستند که با ویزای کانادا می‌توانید وارد خاک‌شان شوید.

۶. برابر بودن مدت اعتبار ویزا با اعتبار پاسپورت: از مهم‌ترین امتیازات ویزای توریستی کانادا می‌توان به برابر بودن اعتبار ویزا با اعتبار پاسپورت متقاضی اشاره کرد. به طور مثال، در صورتی که پاسپورت شما دارای ۳ سال اعتبار باشد، ویزای توریستی کانادای شما نیز دارای ۳ سال اعتبار است. حداکثر اعتبار ویزای توریستی کانادا برای ایرانیان ۵ سال می‌باشد.

مزایای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا به علاوه مزایای گفته شده در بالا، دارای امتیازات زیر نیز می‌باشد:

۱. امکان دریافت اقامت پس از اتمام تحصیل: پس از اتمام تحصیل در کانادا (به خصوص در شهر کبک)، شما می‌توانید از دولت کانادا درخواست اقامت دائم کنید. توجه داشته باشید که این فقط در صورت تحصیل می‌باشد و شامل دوره های علمی و آموزشی کوتاه مدت نمی‌شود.

۲. اجازه کار در کانادا همزمان با تحصیل: با توجه به دوره و رشته انتخابی، می‌توانید در کانادا کار کنید. شرایط کار در کانادا با ویزای تحصیلی کاملا به رشته و مقطع تحصیلی شما بستگی دارد.

مزایای اخذ ویزای کاری کانادا

به علاوه مزایایی که برای ویزای توریستی کانادا در بالا عنوان کرده‌ایم، ویزای کاری کانادا فقط دارای یک مزیت برتر است و آن هم امکان دریافت اقامت دائم و شهروندی از سوی دولت کاناداست. در صورتی که بازه زمانی ویزای کاری کانادا شما بیشتر از ۱ سال باشد، می‌توانید اقدام به دریافت اقامت دائم و شهروندی بکنید.

سوالات متداول ویزای کانادا

چرا به ویزای مولتی کانادا، ویزای ۵ ساله می‌گویند؟

اعتبار ویزای مولتی کانادا به اندازه تاریخ اعتبار پاسپورت متقاضی است. از آنجایی که اعتبار پاسپورت‌های صادر شده برای ایرانیان ۵ سال است، این ویزا را در ایران ویزای ۵ ساله کانادا نیز می‌نامند.

آیا کلمه اخذ ویزای تضمینی کانادا، واقعیت دارد؟

اگر چه برخی از موسسات با هدف جذب مشتریان از کلمه اخذ ویزای تضمینی استفاده می‌کنند، اما واقعیت این است که در اخذ هیچ نوعی از ویزا، هیچ تضمینی وجود ندارد. اما نکته قابل توجه در اخذ ویزا این می‌باشد که فرد متقاضی با انتخاب موسسه معتبر و با کارنامه درخشان و رزومه‌ای پربار در امر گردشگری، می‌توانند شانس اخذ ویزا را برای شما به حداکثر برسانند.

برای ویزای کانادا حتما به دعوت نامه نیاز داریم؟

خیر، هیچ الزامی برای داشتن دعوت نامه نیست اما، اگر دعوت نامه ویزای کانادا داشته باشید، شانس اخذ ویزای شما بیشتر خواهد شد.

داشتن برنامه سفری برای سفر به کانادا مهم است؟

بله. داشتن برنامه سفری به شما کمک می‌کند که شانس دریافت ویزا برای شما بالاتر برود به این صورت که، برنامه سفری به افسر کنسولگری اثبات می‌کند که شما قصد برگشت به کشور خود را دارید.

تفاوت ویزای مولتی و ویزای مولتیپل کانادا در چیست؟

به این نکته مهم دقت کنید که ویزای چند بار ورود به نام مولتیپل یا مالتیپل شناخته می‌شود؛ بعضی دیگر آنرا به اختصار ویزای مولتی یا ویزای مالتی می‌نامند. که همه این اصطلاحات بیان کننده مفهوم ویزای چند بار ورود است. کانادا از نظر دفعات ورود یک ویزا بیشتر ندارد و آن هم همین ویزای مولتیپل است که در کشورهای دیگر هم به مسافران با شرایط خاص داده می‌شود. پس ویزای کانادا فقط و فقط چند بار ورود یا مولتیپل است.
ویزای چندبار ورود = ویزای مولتی = ویزای مالتی = ویزای مالتیپل = ویزای مولتیپل

در صورت داشتن تمام شرایط، چقدر تضمین برای ویزا شدن وجود دارد؟

از بین تمامی مدارک، اسناد ملکی شخص متقاضی، تمکن مالی و گردش حساب از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. در صورتی که تمام مدارک و شرایط را دارا باشید، ۹۰ درصد احتمال ویزا شدن شما وجود دارد. ۱۰ درصد باقی مانده را می‌توان به نحوه برخورد با افسر کنسولگری، اثبات برگشت به خاک وطن و مواردی از این قبیل می‌باشد. در اغلب موارد، بدون هیچ دلیل قانع کننده‌ای درخواست ویزای شما با شکست مواجه خواهد شد.

برای شرکت در یک کنفرانس در کانادا، چه نوع دعوت نامه‌ای لازم است؟

برای شرکت در کنفرانس‌ها، سمینارها و همایشات در کشور کانادا، نیاز به دعوت نامه تجاری از این کشور می‌باشد.

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا، به چه زبانی باید ترجمه شود؟

کلیه مدارک درخواستی سفارت کانادا، باید توسط دارالترجمه‌های رسمی دادگستری به زبان انگلیسی ترجمه شوند.

مصاحبه ویزای کانادا به چه صورت است؟

ویزای مولتی کانادا مصاحبه ندارد. کلیه مدارک به صورت اینترنتی برای سفارت کانادا ارسال می‌شود و برای بررسی آن‌ها نیازی به حضور شخص نیست. در بعضی از موارد خاص، از متقاضی درخواست می‌شود که برای مصاحبه، به یکی از سفارت خانه‌های کشور کانادا مراجعه کنند.

 مهم‌ترین عامل تعیین مدت اعتبار ویزای مولتی کانادا چیست؟

از مهم‌ترین عوامل تعیین کننده مدت اعتبار ویزا می‌توان به افسر مهاجرت (افسر بررسی کننده پرونده)، اعتبار پاسپورت، دعوت نامه ارسال شده از کانادا و افسر مرزی مستقر در فرودگاه اشاره کرد.

مجرد یا متاهل بودن برای ویزای کانادا چقدر اهمیت دارد؟

مطمئنا مجرد یا متاهل بودن شخص متقاضی در اخذ ویزا هر کشوری تاثیر به سزایی دارد؛ اما مجردهایی با تاریخچه سفری عالی و تمکن مالی بالا نیز می‌توانند برای دریافت ویزای مولتیپل کانادا اقدام کنند.

پس از ریجکت شدن، چند وقت بعد می‌توانیم دوباره اقدام کنیم؟

پس از رد شدن درخواست ویزای کانادا، هیچ محدودیت زمانی وجود نداشته و شما می‌توانید یک ماه بعد از ریجکتی دوباره اقدام کنید.

اگر بیشتر از ۶ ماه در خاک کانادا اقامت داشته باشیم، چه می‌شود؟

پس از ۶ ماه حتما باید مهر خروج از کانادا در پاسپورت شما ثبت شود. اگر این اتفاق رخ ندهد، پلیس کانادا می‌تواند شما را دستگیر کرده و به کشور مادری خود دیپورت کند. پس از دیپورت شدن نیز ویزای شما باطل می‌شود.

4.9/5 - (7 امتیاز)

برای دریافت مشاوره تخصصی ویزای کانادا چیست؟، فرم زیر را تکمیل و پرداخت کنید. کارشناسان کارت سبز در کوتاه‌ترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت. اگر ایران نیستید به پشتیبانی پیام دهید


ارزیابی مهاجرت
8 پاسخ
  1. ماه گل گفته:

    ماه گل احمدی هستم از افغانستان هستم از کشور کانادا می‌خواهم پناهجو قبول کنید لطفاً کمکم کنید ممنون ندارم لطفاً کمکم کنید خانه پسر خاله زندگی میکنم شما کشور کانادا می خواهم پناهجو قبول کنید لطفاً کمکم

    پاسخ
    • پشتیبانی کارت سبز گفته:

      سلام ما در خصوص امور پناهندگی فعالیت نداریم

      پاسخ
    • پشتیبانی کارت سبز گفته:

      این نوع ویزا بصورت قرعه کشی نیست و از طرف سازمان های حقوق بشر به افراد تعلق میگیرد

      پاسخ
  2. احسان یکتاپور گفته:

    برای گرفتن این ویزا شرط داشتن مدرک زبان وجود دارد؟

    پاسخ
    • پشتیبانی کارت سبز گفته:

      بله برای اکثر ویزاهای کانادا مدرک زبان الزامی است

      پاسخ
  3. هدی گفته:

    اطلاعات درباره ویزای استارتاپ کانادا میخواستم، راهنمایی میفرمایید

    پاسخ

نظر خود را درباره ویزای کانادا چیست؟ ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *