ارزیابی مهاجرت
ارتباط بین لاتاری، ترامپ و ریاست جمهوری آمریکا

ارتباط بین لاتاری، ترامپ و ریاست جمهوری آمریکا

در ابتدا لازم به ذکر است در تمام انتخابات ریاست جمهوری که تاکنون برگزار شده، هیچ کدام از روسای جمهوری که انتخاب شده اند نتوانسته اند برنامه لاتاری را لغو کنند، در این مقاله مجله مهاجرتی کارت سبز به بررسی اخبار و شرایط لاتاری در دوره های پیش ریاست جمهوری می پردازیم.

ریاست جمهوری 2024 آمریکا

پس از مشخص شدن آخرین کاندیداها و نامزدهای اصلی ریاست جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ (حزب جمهوری خواه) و کامالا هریس (حزب دموکرات) و حزب سوم میانه گرا (بدون نامزد) رقابت خود را برای پیروزی در انتخابات آغاز کردند و در نهایت دونالد ترامپ در انتخابات 5 نوامبر 2024 برابر با 15 آبان 1403 به عنوان جایگزین جو بایدن در کاخ سفید انتخاب شد. تعداد رای الکترال ترامپ 267 و هریس 224

با روی کار آمدن آقای دونالد ترامپ، مهاجرت به امریکا نشدنی نیست اما با توجه به سیاست های مهاجرتی او، احتمال دارد این کار رویه جدیدی به خود بگیرد، پیشنهاد می شود مطالب این صفحه سایت کارت سبز که تاریخچه امور ترامپ در زمان ریاست جمهوری پیشین خود است را مطالعه نمایید. در کل ترامپ مخالف مهاجرت غیرقانونی است (مانند ورود از دیوار مرزی مکزیک و…) و با مهاجرت قانونی مشکلی ندارد، همچنین پیش بینی می شود ترامپ تراول بن سوم خود را ادامه دهد که متقاضیان برای مهاجرت به امریکا باید یکی از سه شرط داشتن اخذ پیشنهاد شغلی از امریکا، پذیرش تحصیلی یا داشتن اقوام درجه یک در امریکا را برای گرفتن ویزا داشته باشند. مدنظر داشته باشید پس از ابلاغ احکام جدید توسط ترامپ برای استفاده از راه های مختلف رفع محدودیت های موجود، میتوانید از مشاوره و راهنمایی کارشناسان شرکت کارت سبز استفاده نمایید تا بتوانید پروسه ویزای خود را تسریع ببخشید.

 

تکلیف برندگان لاتاری 2020

در سال 2021، شکایتی از سوی برندگان لاتاری 2020 علیه دولت ایالات متحده به دلیل موانع قانونی که در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ ایجاد شده بود، مطرح شد. این موانع شامل اعلامیه ریاست‌جمهوری شماره (Proclamation 10014) بود که به دلیل شیوع بیماری کرونا صدور ویزاهای مهاجرتی، از جمله ویزاهای برندگان لاتاری، به‌طور موقت متوقف شده بود. بسیاری از برندگان به دلیل پایان مهلت قانونی نتوانستند ویزای خود را دریافت کنند و فرصت مهاجرت به آمریکا را از دست دادند. دادگاه منطقه‌ای ایالات متحده در ناحیه کلمبیا (واشنگتن دی‌سی) به این پرونده رسیدگی کرد و سرانجام در حکمی که در سال 2021 صادر شد، دولت بایدن را موظف کرد 9095 ویزا را برای برندگان لاتاری 2020 صادر کند. این حکم بخشی از تلاش‌های قانونی برای احقاق حقوق افرادی بود که به دلیل همه‌گیری و قوانین سخت‌گیرانه دولت قبلی، حق مهاجرتشان به تعویق افتاده بود.

 

فرمان اجرایی جدید جو بایدن

در فرمان جدید بایدن ذکر شده است، متقاضیان ویزایی که هنوز به مصاحبه دعوت نشده اند و یا مصاحبه آنان در حال برنامه ریزی است باید صبر کنند، امورشان طبق روال قبل پردازش و انجام شود.
و درخواست های معتبر متقاضیان ویزا که بخاطر فرمان اجرایی 10014 رد شده بود مورد تجدید نظر قرار میگیرد و متقاضیان باید منتظر دستورالعمل های سفارت یا کنسولگری که مصاحبه اشان در آنجا برگزار شده بود، باشند. لازم به ذکر است، وزارت امور خارجه امریکا در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی، متقاضیان را در جریان می گذارد.
برندگان لاتاری 2020 که موفق به اخذ ویزا شده اند و هنوز ویزاهایشان اعتبار دارد می توانند با لغو این فرمان بلافاصله به امریکا مهاجرت کنند اما برای آن دسته از افرادی که از انقضای ویزایشان گذشته است ممکن است ویزای جایگزین صادر نشود اما این افراد هم می توانند با بهره گیری از دستورات دادرسی پرونده گومز با ویزای منقضی شده به امریکا نقل مکان کنند. (همانطور که مستحضر هستید دادگاه به دولت دستور داده با این نوع ویزاها مطابق با تاریخ صدورشان، رفتار کند. با این حال باید بدانید هم اکنون فرمان 10014 لغو شده و دادگاه مشخص نکرده این حکم تا کی اعتبار دارد و بعلاوه ممکن است حکم دادگاه تغییر کند یا اصلاح شود. بنابراین، به این افراد توصیه می شود که هر چه سریعتر برای سفر به ایالات متحده امریکا اقدام کنند.)
اما برای آن دسته از برندگان لاتاری 2020 که مصاحبه آنان کنسل یا برنامه ریزی نشده بود، وقت جداگانه ای در نظر گرفته نمی شود زیرا طبق قوانین این افراد تنها تا 30 سپتامبر 2020 برای انجام امورشان فرصت داشته اند.
و برندگان لاتاری 2021 باید منتظر بمانند طبق چهارچوب خدماتی صدور ویزا (به ترتیب کیس نامبر) از برنامه زمانی مصاحبه اشان آگاه شوند.

حذف سیاست های مهاجرتی ترامپ در دوران بایدن

جو بایدن، نماینده حزب دموکرات در ۵۹ امین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، رسماً به عنوان ۴۶ امین رئیس جمهور این کشور اعلام شد؛ بایدن انتخاباتی پر از جنجال و حاشیه را در رقابت با دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی آمریکا پشت سر گذاشت.
⁣وی که سابقه معاون اولی در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما را دارد، در انتخابات سال ۲۰۲۰ آمریکا بیش از ۷۲ میلیون رأی به دست آورد تا به محبوب‌ترین رئیس جمهور تاریخ این کشور از لحاظ تعداد آرا تبدیل شود؛ بایدن را در کاخ سفید، کملا هریس به عنوان معاون اول همراهی خواهد کرد
⁣لازم به ذکر است جو بایدن پیش از این اعلام نموده بود که با انتخابش به عنوان رئیس جمهور آمریکا به دنبال برداشتن سیاست های ضد مهاجرتی ترامپ خواهد بود، بایدن به دنبال اصلاح مهاجرت در ایالات متحده و فراهم كردن راهی برای شهروندی تقریباً 11 میلیون مهاجر فاقد مدرک در آمریكا است.مراسم تحلیف جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا 20 ژانویه برابر با 1 بهمن برگزار می‌شود. وی در روز چهارشنبه با ادای سوگند ریاست جمهوری خود را آغاز خواهد کرد و به جای دونالد ترامپ وارد کاخ سفید خواهد شد.
جو بایدن قصد دارد بلافاصله بعد از پایان این مراسم، کار خود را با لغو برخی فرمان‌های اجرایی دونالد ترامپ آغاز کند.
از جمله اقداماتی که رئيس جمهور جدید آمریکا در روز چهارشنبه انجام خواهد داد، لغو فرمان محدودیت مهاجرتی دونالد ترامپ خواهد بود…

 

دستور سهولت ورود ایرانیان به آمریکا

دولت دونالد ترامپ در روزهای آخر قدرت خود قانون مناسبی برای ایرانیان تصویب کرد که طبق آن اتباع شماری از کشورهای آسیایی و آفریقایی از جمله ایران برای سفرهای گردشی و تجاری می بایست 15 هزار دلار اوراق قرضه به عنوان وثیقه در اختیار ایالات متحده قرار دهند. این خبر از آن جهت خوشحال کننده خواهد بود که برندگان لاتاری هم می توانند با استفاده از آن امور خود را با سرعت بیشتری پیش ببرند. این طرح به صورت آزمایشی از روز پنجشنبه 4 دی سال 1399 (24 دسامبر 2020) تا 3 تیر 1400 (24 ژوئن 2021) اجرا خواهد شد.

 

عدم لغو مهاجرت به آمریکا در دوران کرونا

شایعه‌ای با عنوان لغو مهاجرت به آمریکا در فضای مجازی پخش شده است،
که در این خصوص قابل ذکر است: پیش از این دونالد ترامپ (رئیس جمهور آمریکا) در صفحه شخصی توییتر خود اعلام نموده بود که تصمیم دارد دستور‌ی را امضا کند که به مدت ۱ تا ۲ ماه مهاجرت به آمریکا به خاطر بیماری کرونا موقتا متوقف شود.
گفتنیست این دستور تا این لحظه صادر نشده و همچنین در صورت اجرایی شدن به همین مدت محدودیت وجود خواهد داشت.
لازم به ذکر است این موضوع تاثیری در روند لاتاری ۲۰۲۱ (امور برندگان) و ۲۰۲۲ (ثبت‌نام کنندگان سال جاری) نخواهد داشت.

 

علت مخالفت با لاتاری

در سال ۲۰۱۷ یک شهروند ازبکستانی که از طریق قرعه‌ کشی گرین‌ کارت وارد آمریکا شده بود، در نیویورک با کامیون وارد مسیر دوچرخه‌ سواران شد و ۸ نفر را کشت.
در پی این ماجرا دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری وقت آمریکا اعلام کرد که قصد دارد برنامه ویزای تنوع (قرعه‌کشی گرین کارت) را لغو کند.
با این حال، هیچ اقدامی در این راستا به طور فوری انجام نشد و به نتیجه نرسید.

آیا لاتاری برای ایرانیان توسط ترامپ کنسل شده؟

با انتخاب ترامپ به عنوان ریاست جمهور ایالات متحده آمریکا بسیاری تصور داشتند که لاتاری برای ایرانی‌ها حذف خواهد شد؛ اما این اتفاق صورت نگرفت و با توجه به حذف سهمیه کشور بنگلادش و اختصاص سهم این کشور به ایران، سهم ایران بیشتر از گذشته هم شد. این موضوع نشان‌دهنده این است که لاتاری به راحتی قابل حذف شدن نیست و قدرت قانون در آمریکا از رئیس جمهور هم بیشتر است!

همچنین قانون ممنوعیت صدور ویزا برای کشورهای مسلمان (درخواست کنندگان غیر لاتاری) نیز در مهر ماه سال 1397 حذف شد، و همچنین در اواخر شهریور ماه 1398 طرح مورد تایید مجلس سنای ایالات متحده آمریکا قرار گرفت.

اسم ایران در لاتاری 1398 (گرین کارت 2021) نیر وجود داشت. دارندگان گرین کارت مانند شهروندان آمریکا هستند و فرقی نمی کند متولد چه کشوری باشند.

 

شرکت در لاتاری با وجود حکم ممنوعیت سفر برای کشورهای مسلمان

حکم بن سوم ترامپ (Travel Ban III) که در تاریخ 24 سپتامبر 2017 به اجرا درآمد، محدودیت‌های گسترده‌ای برای اتباع کشورهای خاص اعمال کرد. این حکم شامل محدودیت‌هایی برای اتباع کشورهای زیر بود:

  • ایران
  • لیبی
  • سوریه
  • یمن
  • سومالی
  • کره شمالی

علاوه بر این، اتباع ونزوئلا و چااد نیز تحت تاثیر این حکم قرار گرفتند. این تصمیمات با هدف مقابله با تهدیدات امنیتی و جلوگیری از ورود افرادی که تهدیدی برای ایالات متحده محسوب می‌شوند، اتخاذ شد. اما حکم سفر سوم ترامپ با واکنش‌های مختلفی مواجه شد.

در سال 2017، با روی کار آمدن ترامپ او طرحی تحت عنوان حفاظت از ملت در برابر ورود تروریست های خارجی به آمریکا را ارائه کرد که در طرح پیشنهادی او از ورود اتباع 7 کشور مسلمان به خاک ایالات متحده جلوگیری می شد. در طرح اولیه او اتباع کشورهای ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن نه تنها نمی توانستند به امریکا مهاجرت نمایند بلکه حتی اجازه سفر به این کشور را نداشتند. در ادامه نام عراق از این لیست حذف شد اما اتباع 6 کشور دیگر همچنان شامل این حکم بودند. این قانون که ظاهرا با هدف محافظت از آمریکا در برابر تروریست‌ها تصویب شده بود، با انتقادهای گسترده‌‌ای در داخل و بیرون از آمریکا مواجه شد و چالش هایی را برای سیاست‌های اتخاذ شده ترامپ در نظام حقوقی و سیاسی آمریکا به وجود آورد. در ادامه مشاهده شد که ترامپ نتوانسته بخش مهمی از شعارهایش را در این زمینه اجرایی نماید. اما مدنظر داشته باشید که اولاً این قانون برای درخواست مهاجرت به امریکا از طریق غیرلاتاری بوده و هر سال در لیست کشورهای مجازی که اجازه ثبت‌نام در لاتاری را دارند نام کشور ایران نیز به چشم می‌خورد و در طی این سالها افرادی زیادی از ایران برنده لاتاری شده و توانسته اند گرین کارت دریافت نمایند. ثانیا طرح مذکور در مهر ماه سال 1397 حذف شد، و همچنین در اواخر شهریور ماه 1398 با یک سری بند و شرایط طرح مذکور مورد تایید مجلس سنای ایالات متحده آمریکا قرار گرفت که افراد با آگاهی از راه های معافیت از این طرح می توانستند مشمول این حکم نشوند.

گفته می شد ترامپ در صدد حذف لاتاری است و بسیار از افراد از این بابت نگران شده بودند، در حالیکه اصلا جای نگرانی نبود. زیرا قدرت قانون در امریکا از رییس جمهور این کشور بیشتر است. از سال 2017، ترامپ علی رغم لابی گری های بسیار، نتوانست مجلس سنا و کنگره امریکا را متقاعد به حذف لاتاری نماید و ایالات متحده همواره پذیرای اتباع دیگر کشورها از این طریق بوده است. بنابراین می توانید اطمینان حاصل نمایید که لاتاری حذف شدنی نیست.

تراول بن ترامپ

قانون «تراول بن» (Travel Ban) یا فرمان اجرایی ۱۳۷۶۹ (ممنوعیت سفر ترامپ) که توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، معرفی شد، مجموعه‌ای از محدودیت‌ها برای ورود شهروندان برخی کشورها به آمریکا بود. این قانون بیشتر به دلایل امنیتی و مبارزه با تروریسم اعلام شد، اما بحث‌ها و اعتراض‌های زیادی درباره آن به وجود آمد. این فرمان همچنین برنامه پذیرش پناهندگان را به‌طور موقت به حالت تعلیق درآورد.

به زبان ساده:

  1. تراول بن چه بود؟
    در ۲۷ ژانویه سال ۲۰۱۷ توسط رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده، قانونی امضا شد که شهروندان چند کشور خاص (عمدتاً کشورهای مسلمان‌نشین مثل ایران، سوریه، لیبی، یمن، سودان، عراق و سومالی) را به مدت ۹۰ روز به آمریکا ممنوع می‌کرد و به‌راحتی نمی‌توانستند ویزای آمریکا بگیرند یا وارد آمریکا شوند.
  2. چرا ترامپ این کار را کرد؟
    ترامپ ابراز داشت که این قانون برای محافظت از آمریکا در برابر تروریسم است، اما بسیاری معتقد بودند که این قانون تبعیض‌آمیز و علیه مسلمانان است.
  3. چه اتفاقی افتاد؟
    این قانون چند بار تغییر کرد و حتی در دادگاه‌های آمریکا به چالش کشیده شد. ترامپ بعدها فرمان‌های دیگری صادر کرد که نسخه‌های اصلاح‌شده‌ای از این ممنوعیت بودند. در نهایت، دیوان عالی آمریکا نسخه سوم این فرمان را در سال ۲۰۱۸ تأیید کرد.
  4. حذف تراول بن:
    جو بایدن، رئیس‌جمهور بعدی، بلافاصله بعد از شروع کارش در ژانویه سال ۲۰۲۱ این قانون را لغو کرد.

پیامدها:

  1. سردرگمی و اعتراضات: اجرای ناگهانی این فرمان باعث ایجاد هرج‌ومرج در فرودگاه‌های آمریکا شد. بسیاری از مسافران با ویزای معتبر یا کارت اقامت (گرین کارت) اجازه ورود پیدا نکردند.
  2. واکنش‌ها: این فرمان با موجی از اعتراضات داخلی و بین‌المللی روبه‌رو شد و بسیاری آن را اقدامی تبعیض‌آمیز علیه مسلمانان دانستند.
  3. چالش‌های حقوقی: این فرمان در دادگاه‌های مختلف آمریکا به چالش کشیده شد و بخش‌هایی از آن موقتاً متوقف شد.

نتیجه:

فرمان اجرایی ۱۳۷۶۹ یا تراول بن ترامپ برای مدتی باعث سخت‌تر شدن شرایط سفر و مهاجرت به آمریکا برای افراد از کشورهای مشخص شد و بسیاری از خانواده‌ها، دانشجوها، و مسافران را با مشکلات جدی روبرو کرد، و همچنان یکی از جنجالی‌ترین اقدامات دوران قبلی ریاست‌جمهوری ترامپ به شمار می‌رود.

 

رویکرد رئیس‌جمهورهای پیشین آمریکا در مورد لاتاری

باراک اوباما (2009–2017):
دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما همچنان به‌طور کلی شاهد حمایت از برنامه لاتاری گرین کارت بودیم، با این تفاوت که او تأکید بیشتری بر اصلاحات و به‌روزرسانی قوانین مهاجرتی داشت. دولت اوباما با هدف تسهیل ورود مهاجران ماهر و افزایش تنوع مهاجرت در کشور، به تقویت برنامه‌های مهاجرتی ادامه داد. در عین حال، او در تلاش بود تا نظارت دقیق‌تری بر این برنامه اعمال کند و از سوءاستفاده‌ها جلوگیری کند.

جورج بوش پسر (2001–2009):
پس از حملات 11 سپتامبر 2001، تمرکز اصلی دولت جورج بوش پسر بر امنیت ملی و مقابله با تروریسم بود. در این شرایط، برخی منتقدان به برنامه لاتاری گرین کارت انتقاداتی وارد کردند و معتقد بودند که این برنامه می‌تواند خطراتی از نظر امنیتی ایجاد کند. بنابراین، این برنامه در دوران ریاست‌جمهوری جورج بوش پسر با چالش‌های جدی‌تری روبه‌رو شد، به‌ویژه در زمینه کنترل و نظارت بر فرآیند صدور ویزای لاتاری.

بیل کلینتون (1993–2001):
دوران بیل کلینتون شاهد تقویت برنامه لاتاری گرین کارت بود. در این دوره، توجه زیادی به گسترش این برنامه شد تا مهاجران از کشورهای مختلف و با پیشینه‌های نژادی و فرهنگی متفاوت وارد آمریکا شوند. کلینتون به اهمیت تنوع مهاجرت در کشور اعتقاد داشت و این برنامه فرصتی برای جذب افراد با مهارت‌های مختلف و پیشینه‌های گوناگون فراهم می‌آورد. با این حال، در اواخر دوران ریاست‌جمهوری او، فشارهایی برای محدود کردن مهاجرت از برخی کشورها ایجاد شد.

جورج بوش پدر (1989–1993):
در دوران ریاست جمهوری جورج بوش پدر، برنامه لاتاری گرین کارت که در سال 1990 به‌طور رسمی به راه افتاد، به یکی از ابزارهای اصلی جذب مهاجران از کشورهای مختلف تبدیل شد. این برنامه به‌ویژه به افرادی که ممکن بود به دلایل مختلف نتوانند از سایر مسیرهای مهاجرت استفاده کنند، فرصتی برای ورود به ایالات متحده می‌داد. رویکرد او در این زمینه بیشتر به‌طور مثبت و حمایتی بود.

جمع بندی

نکته ای که بسیار حائز اهمیت است این است که همه افرادی که قصد دارند در لاتاری گرین کارت امریکا شرکت نمایند می توانند از طریق مشاوره با کارشناسان مجرب و متخصص در این زمینه و کسب آگاهی از کلیه مواردی که از زمان ثبت نام تا زمان اخذ ویزا باید لحاظ نمایند، شانس خود را برای اخذ ویزا به حداکثر برسانند.  متاسفانه بارها مشاهده شده است که افراد به علت عدم آگاهی و توجه به منابع غیرموثق شانس خود را برای دریافت اخذ گرین کارت امریکا از دست می دهند و یا با درج اطلاعات نادرست از قرعه کشی حذف و یا بعد از قبولی با مشکلات بسیاری مواجه می شوند. برای مثال سالانه افراد زیادی با فرض بر آنکه ایران تحریم است و از سهمیه ایران نمی توان در لاتاری پذیرفته شد و ویزا دریافت کرد، اقدام به ثبت‌نام از طریق سهمیه کشورهای دیگر می‌کنند غافل از آنکه ثبت‌نامشان باطل تلقی شده و از قرعه‌کشی حذف می شوند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید با حذف سهمیه کشور بنگلادش و اختصاص سهم این کشور به ایران، سهم ایران بیشتر از گذشته شده و در حال حاضر ایران دارای بیشترین سهمیه در لاتاری گرین کارت نسبت به سایر کشورهای دنیاست.

امسال نیز به مانند سال‌های گذشته قرعه‌کشی گرین کارت آمریکا انجام می‌شود و همانطور که قبلا اشاره شد نام ایران در لیست کشورهای مجاز برای ثبت‌نام به چشم می‌خورد. لذا می‌توانید بدون هیچ‌گونه نگرانی شانس خود را برای اخذ این فرصت استثنایی امتحان نمایید. مد نظر داشته باشید با توجه به آنکه سالانه تعداد زیادی از افراد به علت نقص در اطلاعات و ارسال عکس نامناسب از قرعه‌کشی حذف می‌شوند، بررسی اطلاعات و انجام ثبت نام توسط افراد مجرب و مطلع ضروری است لذا  بدین طریق می توانید از اشتباهات جبران ناپذیر و ضررهای هنگفت جلوگیری نمایید.

موسسه کارت سبز یک مجموعه معتبر و رسمی بوده که به طور اختصاصی در این زمینه فعالیت می‌کند. کارشناسان کارت سبز با سال‌ها تجربه درزمینه ثبت نام لاتاری شما را در کلیه مراحل ثبت‌نام همراهی می‌کنند. لازم به ذکر است، شما می توانید هم به صورت حضوری و هم به صورت غیرحضوری بدون هیچ نگرانی  از این مجموعه ثبت نام لاتاری خود را انجام دهید. اقداماتی که کارت سبز در این زمینه برای شما انجام می‌دهد عبارت است از:

  • مشاوره رایگان پیش از ثبت‌نام
  • بررسی اطلاعات توسط کارشناس مهاجرت
  • ترجمه استاندارد انگلیسی/ ویرایش عکس و متناسب نمودن با قوانین اداره مهاجرت
  • تحویل پرینت رسمی با کد رهگیری معتبر
  • اعلام نتایج به صورت پیامکی و ایمیلی
  • پشتیبانی برندگان لاتاری در زمان مصاحبه ، مراحل پزشکی ، تکمیل فرم‌ها و دریافت ویزا

 

فرصت طلایی زندگی‌تان همین‌جاست! تنها چند قدم تا ثبت نام در لاتاری و آغاز سفری به سوی رویای آمریکایی فاصله دارید. این شانس فوق‌العاده را از دست ندهید! همین حالا در سایت کارت سبز برای ثبت نام لاتاری اقدام کنید و یک فرصت بزرگ را برای همیشه به دست آورید.
برای ثبت نام روی لینک زیر کلیک کنید:
https://cartesabz.net/register

4.9/5 - (10 امتیاز)

برای دریافت مشاوره تخصصی ارتباط بین لاتاری، ترامپ و ریاست جمهوری آمریکا، فرم زیر را تکمیل و پرداخت کنید. کارشناسان کارت سبز در کوتاه‌ترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت. اگر ایران نیستید به پشتیبانی پیام دهید


ارزیابی مهاجرت
7 پاسخ
    • پشتیبانی کارت سبز گفته:

      بله درسته
      منتهی در نظر بگیرید لاتاری پناهندگی نیست و افراد برنده مستقیما گرین کارت دریافت میکنن

      پاسخ
  1. فربد آریامنش گفته:

    سلام وقتتون بخیر این نکته را به عنوان فردی که در دوران ترامپ برنده شدم و موفق به اخذ ویزای امریکا شد بهتون اطلاع میدم طبق اطلاعات و تجارب این جانب امکان لغو قرعه کشی لاتاری نه الان و نه هیچ وقت در لاتاری امکان پذیر نیست.

    پاسخ
    • پشتیبانی کارت سبز گفته:

      سلام بله درسته در زمان ریاست جمهوری ترامپ هم امکان مهاجرت به آمریکا وجود داشت
      سخت تر اما غیر ممکن نبود

      پاسخ
  2. امید و زهرا گفته:

    امیدوارم هر رئیس جمهوری میاد راس کار، به نفع ایرانی ها هم باشه، که بتونیم لاتاری شرکت کنیم

    پاسخ
    • hossini_06541 گفته:

      تو تلگرام کارت سبز و یا واتساپ به شماره 09391324467 پیام بدید تا انجام بشه

      پاسخ

نظر خود را درباره ارتباط بین لاتاری، ترامپ و ریاست جمهوری آمریکا ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *